Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

Tζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτό το όνομα θα δώσουν στον νεογεννητο γιο τους

DATA[

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.Ο Κικίλιας junior, που γεννήθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων, χαίρει άκρας υγείας, ενώ το ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, αποφάσισε ποιο είναι το όνομα που θα του δώσει.
Πιο συγκεκριμένα, πηγές από το στενό τους περιβάλλον αποκάλυψαν στο περιοδικό ότι ο μικρός θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE