Πρόστιμο «καμπάνα» σε 25χρονο που αγνόησε το σήμα της Υπηρεσίας Θήρας για έλεγχο

Πρόστιμο «καμπάνα» σε 25χρονο που αγνόησε το σήμα της Υπηρεσίας Θήρας για έλεγχο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 25χρονο από την Πάφο επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος επέβαινε οχήματος στο οποίο έγινε σήμα να σταματήσει από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, που βρισκόταν σε περιπολία χθες στον ποταμό της Έζουσας, κοντά στο χωριό Αχέλεια. Ο νεαρός αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε.

Από τους αριθμούς κυκλοφορίας του οχήματος ο 25χρονος εντοπίσθηκε και οδηγήθηκε αργότερα στον αστυνομικό σταθμό Πάφου, όπου παραδέχθηκε ότι αυτός οδηγούσε το όχημα και δεν σταμάτησε επειδή, όπως ανέφερε φοβήθηκε.

Ακολούθως του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ το οποίο και κατέβαλε.

Η Υπηρεσία Θήρας με βάση τη σχετική Νομοθεσία έχει δικαίωμα να εκδίδει εξώδικα πρόστιμα για παραβάσεις που σχετίζονται με τον τομέα του θηράματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE