ΚΥΠΡΟΣ: 32χρονος χτυπούσε επί σειρά ετών τους γονείς του – Άμεση σύλληψη του

ΚΥΠΡΟΣ: 32χρονος χτυπούσε επί σειρά ετών τους γονείς του – Άμεση σύλληψη του

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται 32χρονος Ελληνοκύπριος, μετά από καταγγελία για βία στους γονείς του, απειλές και εκβιασμούς στην επαρχία Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου συνελήφθη 32χρονος, ο οποίος χτύπησε τους γονείς του ηλικιών 59 και 62 ετών. Το γιο τους κατήγγειλαν οι ίδιοι οι γονείς, αφού μετά από έρευνες διαφάνηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός προέβη σε αυτές τις πράξεις.

Η υπόθεση αφορά πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκβιασμούς και απειλές, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο συλληφθέντας ασκεί βία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η αιτία αφορά χρηματικά ποσά που ζητούσε από τους γονείς του, τα οποία αδυνατούσαν να του παρέχουν.

Το Σάββατο 23/1 ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου εκδόθηκε η διήμερη προσωποκράτηση του και τη Δευτέρα 25/1 παρουσιάστηκε εκ νέου, όπου το Δικαστήριο προχώρησε στην άμεση καταχώρηση υπόθεσης εναντίον του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE