ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του βίντεο του Al Jazeera, το οποίο μετά τη δημοσιοποίηση του έθεσε πρόσωπα στο μικροσκόπιο των Αρχών για το ενδεχόμενο πιθανών αδικημάτων διαφθοράς εναντίον τους.

Μέσα από τις έρευνες, έχουν εντοπιστεί νέα στοιχεία τόσο από τα τεκμήρια τόσο και από καταθέσεις φέρνοντας εξελίξεις στην πολύπλοκη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ηλεκτρονικά μηνύματα φαίνεται να δίνουν νέα στοιχεία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, αφού προκύπτουν ανταλλαγές μηνυμάτων μεταξύ κάποιων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τα εν λόγω μηνύματα φαίνεται να αφορούν τον τρόπο που θα ενεργούσαν για τις πολιτογραφήσεις τα και αποστέλλονταν μεταξύ προσώπων που είναι υπό διερεύνηση.

Στις έρευνες έρχεται να προστεθεί και μια κατάθεση, η οποία κρίνεται σημαντική, από πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να καταθέσει, ωστόσο μετά τα όσα αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη κατάθεση, αρχίζουν νέες έρευνες. 

Αναμένεται ακόμη και η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, αφού πρώτα η Αστυνομία εξασφαλίσει διάταγμα τραπεζικών λογαριασμών από το Δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top