ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του βίντεο του Al Jazeera, το οποίο μετά τη δημοσιοποίηση του έθεσε πρόσωπα στο μικροσκόπιο των Αρχών για το ενδεχόμενο πιθανών αδικημάτων διαφθοράς εναντίον τους.

Μέσα από τις έρευνες, έχουν εντοπιστεί νέα στοιχεία τόσο από τα τεκμήρια τόσο και από καταθέσεις φέρνοντας εξελίξεις στην πολύπλοκη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ηλεκτρονικά μηνύματα φαίνεται να δίνουν νέα στοιχεία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, αφού προκύπτουν ανταλλαγές μηνυμάτων μεταξύ κάποιων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τα εν λόγω μηνύματα φαίνεται να αφορούν τον τρόπο που θα ενεργούσαν για τις πολιτογραφήσεις τα και αποστέλλονταν μεταξύ προσώπων που είναι υπό διερεύνηση.

Στις έρευνες έρχεται να προστεθεί και μια κατάθεση, η οποία κρίνεται σημαντική, από πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να καταθέσει, ωστόσο μετά τα όσα αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη κατάθεση, αρχίζουν νέες έρευνες. 

Αναμένεται ακόμη και η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, αφού πρώτα η Αστυνομία εξασφαλίσει διάταγμα τραπεζικών λογαριασμών από το Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE