ΚΥΠΡΟΣ: «Τόλμησαν» να παραβιάσουν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε «απλόχερα» εξώδικα η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: «Τόλμησαν» να παραβιάσουν τα διατάγματα και θα το πληρώσουν ακριβά- Μοίρασε «απλόχερα» εξώδικα η Αστυνομία

Σε 121 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία.

 
Εκπρόσωπος της Δύναμης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 9.991 ελέγχους σε παγκύπρια βάση.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν συνολικά 3.345 έλεγχο με 30 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό έγιναν 1.889 έλεγχοι με 36 πολίτες να καταγγέλλονται, ενώ στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.322 έλεγχοι και 14 καταγγελίες πολιτών.
 
Στην Πάφο καταγγέλθηκαν επίσης 14 πολίτες έπειτα από 868 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 23 πολίτες έπειτα από 1.239 ελέγχους και στη Μόρφου έγιναν 820 έλεγχοι με 3 πολίτες να καταγγέλλονται.
 
Διενεργήθηκαν επίσης 458 έλεγχοι από την Τροχαία με μία καταγγελία πολίτη, ενώ ΜΜΑΔ και Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 34 και 16 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE