ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ένα από τα ζητήματα που αιωρούνταν αφορούσε και το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων.

Η μεγάλη ανατροπή όμως αφορούσε και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου που μετατέθηκε τελικά για τη Δευτέρα 8/2 και όχι για την ερχόμενη Δευτέρα 1/2 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Αυτο φέρεται να έρχεται σε σύμπλευση και με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (malls) που επιστρέφουν σε πλήρη λειτουργία (χωρίς όμως τους χώρους εστίασης) την ίδια ημερομηνία με τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, δηλαδή την 8η Φεβρουαρίου.

Ουσιαστικά το μοναδικό άνοιγμα που αφορά μικρά καταστήματα ή υπηρεσίες και θα εκκινήσει κανονικά τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου αφορά κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και δερματοστιξίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE