ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι έντονες πιέσεις έφεραν άνοιγμα και των malls - Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ένα από τα ζητήματα που αιωρούνταν αφορούσε και το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων.

Η μεγάλη ανατροπή όμως αφορούσε και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου που μετατέθηκε τελικά για τη Δευτέρα 8/2 και όχι για την ερχόμενη Δευτέρα 1/2 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Αυτο φέρεται να έρχεται σε σύμπλευση και με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων (malls) που επιστρέφουν σε πλήρη λειτουργία (χωρίς όμως τους χώρους εστίασης) την ίδια ημερομηνία με τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, δηλαδή την 8η Φεβρουαρίου.

Ουσιαστικά το μοναδικό άνοιγμα που αφορά μικρά καταστήματα ή υπηρεσίες και θα εκκινήσει κανονικά τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου αφορά κουρεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και δερματοστιξίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE