ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανατροπή - Ανοίγουν και οι Εκκλησίες από 1η Φεβρουαρίου - Τι ισχύει για τους πιστούς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανατροπή - Ανοίγουν και οι Εκκλησίες από 1η Φεβρουαρίου - Τι ισχύει για τους πιστούς

Σύμφωνα με τις πρώτες εξαγγελίες των χαλαρώσεων που εκκινούν από την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου ανοίγει ξανά ο εκκλησιασμός.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με το Υπουργικό Συμβούλιο να επιτρέπει τελικά την παρουσία πιστών στις εκκλησίες.

Σε ότι θα αφορά -τουλάχιστον- το πρώτο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου, η τέλεση εκκλησιασμού με φυσική παρουσία πιστών θα γίνεται με τον μέγιστο αριθμό των 50 ατόμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE