Γλίτωσε την ήττα η Άντερλεχτ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Γλίτωσε την ήττα η Άντερλεχτ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

ΒΕΛΓΙΟ – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μουσκρόν – Άντερλεχτ: 1-1

(Ξάντας 18′ – Ενμετσά 90+4′ (πεν.))

Ισοπαλία σα νίκη για τη Άντερλεχτ που σώθηκε στις καθυστερήσεις, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μουσκρόν. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τρίποντο για τους «μωβ» που χάνουν έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με Ξάντας στο 18′ ενώ στο 23′ η Άντερλεχτ έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Μουκαίρου να αστοχεί από την άσπρη βούλα. Τελικά στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης οι «μωβ» έσωσαν το βαθμό με εύστοχο πέναλτι του Ενμετσά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Γλίτωσε την ήττα η Άντερλεχτ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE