ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Από απόψε σε αυστηρή καραντίνα Κερύνεια και Λευκωσία στα κατεχόμενα

Από απόψε σε αυστηρή καραντίνα Κερύνεια και Λευκωσία στα κατεχόμενα

Ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι από απόψε θα εφαρμοστεί αυστηρή καραντίνα στην κατεχόμενη Κερύνεια και Λευκωσία και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών θα απαγορεύεται να μεταβούν σε άλλες πόλεις.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στον παράνομο Μπαϊράκ, ο κ. Πιλλί είπε ακόμα ότι 264 άτομα δέχονται ιατρική περίθαλψη, 76 εκ των οποίων φιλοξενούνται σε κέντρο και πέντε νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομεία, σημειώνοντας ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι οι επαφές των κρουσμάτων δεν δηλώνονται.

Στην συνέχεια έδωσε διευκρινίσεις για το πως θα εφαρμοστεί το νέο μέτρο της καραντίνας στην Λευκωσία και Κερύνεια σε όσους εργάζονται σε άλλες πόλεις, σε όσους έχουν ιατρικά ραντεβού εκφράζοντας την ανησυχία ότι αν συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων και του αριθμού των κρουσμάτων που πρέπει θα νοσηλευτούν θα κλονιστεί το «σύστημα υγείας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top