ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 13χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 13χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ νοσηλεύεται 13χρονη, μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα, που συνέβη χθες στην επαρχία Λευκωσίας, με την Αστυνομία να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Στην προσπάθεια της να διασταυρώσει πεζή, την λεωφόρο Στροβόλου, στο Τσέρι, λίγο πριν τις 6.30 το βράδυ της Δευτέρας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 13χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η 13χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η 13χρονη υπέστη κάταγμα στην λεκάνη και διάσειση. Αυτή μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το τροχαίο ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.