ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αφαντος ο 20χρονος - Εξαφανίστηκε απο το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αφαντος ο 20χρονος - Εξαφανίστηκε απο το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί 20χρονο, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσιάζει από το χώρο νοσηλείας του, στην Λευκωσία, από το περασμένο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Τοπουζίδη, από την Ελλάδα, ο οποίος από τις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, απουσιάζει από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου νοσηλευόταν. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, ξανθός με αραιό μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 26 χρόνων, που επίσης απουσίαζε από το χώρο νοσηλείας του στην Λευκωσία, από το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, στην περιοχή Λακατάμιας και οδηγήθηκε στο χώρο νοσηλείας του.

 

 

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.