ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον, μπορεί ξανά να ελπίζει…

Πλέον, μπορεί ξανά να ελπίζει…

Ο ΑΠΟΕΛ σε ένα ακόμα ντέρμπι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στην λευκή ισοπαλία (0-0) με την Ανόρθωση, όμως, μπορεί ξανά να ελπίζει με τέτοιες παρουσίες.

Πέμπτο ματς του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα για τους γαλαζοκίτρινους αλλά αυτό δεν αρκεί. Όπως είπε και ο Ελλαδίτης κόουτς δεν τον ικανοποιεί που η ομάδα του είναι αήττητη επί θητείας του μέχρι στιγμής, όταν δεν έρχονται οι νίκες. Αυτό κυνηγάει άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ. Τη νίκη και μόνο τη νίκη, αφού το προστάζει η ιστορία του.

Μπορεί να μην ήρθε το τρίποντο, όμως, με τις τελευταίες εμφανίσεις τους, οι γαλαζοκίτρινοι δείχνουν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Το σύνολο του 44χρονου τεχνικού, έπαιξε με πολύ πάθος και φάνηκε ότι ήθελαν αυτή τη νίκη. Όλες οι γραμμές ήταν σωστά δουλεμένες, οι αλληλοκαλύψεις εξαιρετικές, ωστόσο φάνηκε και πάλι η αδυναμία στην «αιχμή του δόρατος». Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να βγάλει φάσεις και να γίνει επικίνδυνος εκτός από μια στιγμή με τον Εφραίμ.

Ο «Πούρσα» προσπαθεί να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι, έτσι ώστε η ομάδα του να βελτιωθεί όπως και στα υπόλοιπα. Είναι πραγματικότητα πως πρέπει να γίνουν και να αλλάξουν πολλά, αλλά αν μη τι άλλο, οι ενδείξεις είναι θετικές.

Μπήκαμε στο τελικό στάδιο του α’ γύρου του πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ… τρέχει για να μπει εξάδα, και πλέον τα παιχνίδια που έρχονται είναι όλοι τελικοί. Με όλη τη σημασία της λέξης. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν μόνο νίκες για να βρεθούν στο πρώτο γκρουπ. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή, είναι ότι η ομάδα βγάζει ποδοσφαιρική υγεία, βγάζει πάθος και θέληση για να κάνει πράξη την έκτη θέση.

Για αυτό και ο ΑΠΟΕΛ με τέτοιες παρουσίες, μπορεί να ελπίζει ξανά σε καλύτερες μέρες με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο και φυσικά με παίκτες που θέλουν να τον οδηγήσουν εκεί που του αξίζει, στα ψηλά.

The post Πλέον, μπορεί ξανά να ελπίζει… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top