Μιχαϊλένκο: «Ήμασταν κοιμισμένοι στο πρώτο ημίχρονο – Είδαμε το ίδιο πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια»

Μιχαϊλένκο: «Ήμασταν κοιμισμένοι στο πρώτο ημίχρονο – Είδαμε το ίδιο πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια»

Όλα όσα είπε ο Ντμίτρο Μιχαϊλένκο, προπονητής της Πάφου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ενάντια στην Καρμιώτισσα.

Οι δηλώσεις του: 

«Ήταν δύο μοιρασμένα μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κοιμισμένοι και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, όμως, ήμασταν καλύτεροι και ανεβήκαμε. Πιέσαμε και βρήκαμε ευκαιρίες στα τελευταία 5 λεπτά όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Βλέπουμε το ίδιο πρόβλημα όπως και στα άλλα παιχνίδια, ότι στην περιοχή του αντιπάλου δεν είμαστε όσο απειλητικοί πρέπει να είμαστε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος αμύνεται όμως εμείς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και καλοί αν θέλουμε να κερδίζουμε».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε κάποιους παίκτες. Θέλουμε τον επιθετικό που θα έχει το εύκολο τέρμα».

Για τον Βα: «Δεν έχουμε κάτι νέο».

Αν υστερεί σε ποιότητα η ομάδα και η αλλαγή του Μέρφι: «Αλλάξαμε το σύστημα και παίξαμε με δυο επιθετικούς. Η ποιότητα των ευκαιριών μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Στα τελευταία 25 λεπτά παίξαμε 4-3-3 και ήταν τα καλύτερα μας στον σημερινό αγώνα. Είχαμε αρκετές φάσεις και μπαλιές και πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι μπορούμε να σκοράρουμε».

The post Μιχαϊλένκο: «Ήμασταν κοιμισμένοι στο πρώτο ημίχρονο – Είδαμε το ίδιο πρόβλημα με τα άλλα παιχνίδια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE