Τι πρέπει να «ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ» τον Λοΐζου ο Παπουλής…

Τι πρέπει να «ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ» τον Λοΐζου ο Παπουλής…

Τα έγραψε πολύ σωστά ο συνάδελφος Αντρέας Χρήστου, για την σούπερ εμφάνιση του Λοίζου, στο Σαββατιάτικο ματς με την ΕΝΠ. 

Μαζί με τον κατά 19 χρόνια μεγαλύτερο του Φώτη Παπουλή, ήταν οι κορυφαίοι στο “Τάσος Μάρκου”.

Ένα… πράγμα, καλείται να βελτιώσει ο 17χρονος διεθνής, όταν κάνει επελάσεις στην αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια.

Nα μην δοκιμάζει (πάντοτε) να “τελειώνει” μόνος τις φάσεις, αλλά να γυρίζει τη μπάλα προς τα μέσα, ψάχνοντας συμπαίχτη του που είναι σε επίκαιρη θέση.

Εκτός από τον Μπεργκ, ρόλο “δασκάλου” μπορεί να παίξει κι ο Φώτης Παπουλής.

Π.Χ. 

The post Τι πρέπει να «ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ» τον Λοΐζου ο Παπουλής… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE