«Έσπασε το ρόδι» η Μπέερχοστ, νίκες και για Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Έσπασε το ρόδι» η Μπέερχοστ, νίκες και για Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Μπέερχοστ επέστρεψε στις νίκες μετά από από οκτώ ανεπιτυχείς προσπάθειες (6 ήττες), φεύγοντας με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Ζούλτε Βάρεγκαμ.

Η ομάδα του Γουίλιαμ Στιλ ήταν εξαιρετική και άκρως κυνική στην επανάληψη, εκεί όπου πέτυχε και τα τρία γκολ της (54′, 75′, 90+1′), ανεβαίνοντας στην ένατη θέση και στους 33 βαθμούς.

Η Σταντάρ Λιέγης έπαιξε με τη «φωτιά», ωστόσο με γκολ του Μουλέκα στο 80′ κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της Σαρλερουά (3-2).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, μία στο 13′ με τον Κλάους και μία με τον Μπαλικουίσα στο 38′, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις στο 30′ και το 65′ με τον Φολ.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Γάνδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας 3-0 στην έδρα της Λέουβεν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Κουμς, με ένα γκολ και μία ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και να μειώσει τη διαφορά από την οκτάδα στους τρεις.

Αναλυτικά, η 21η αγωνιστική:

Παρασκευή 22/1
Αντερλεχτ-Μπέβερεν 0-0

Σάββατο 23/1
Μαλίν-Εουπεν 3-0
(26′ Χέρεμανς, 47′ Μραμπντί, 74′ Ντε Σε)

Σεν Τρούιντεν-Μουσκρόν 0-2
(33′ Σιρανί, 89′ πεν. Μοχάμεντ)

Κορτράικ-Σερκλ Μπριζ 1-2
(45′ Μακαρένκο-23′ Ούγκμπο, 28′ Πάβλοβιτς)

Αντβέρπ-Οστάνδη 1-2
(15′ Γκέρκενς-36′ Σακαλά, 85′ Κβάσινα)

Κυριακή 24/1

Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ 3-2
(7′ Ντοστ, 65′ Βόρμερ, 77′ Μέκελε-24′ Ίτο, 34′ Τόμα)

Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μπίρσοτ 0-3
(54′ Φαν Ντε Μπεργκ, 75′ Ντομ, 90+1′ πεν. Πριτσουνένκο)

Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά 3-2
(13′ Κλάους, 38′ Μπαλικουίσα, 80′ Μουλέκα-30′, 65′ Φολ)

Λέουβεν-Γάνδη 0-3
(6′ Μοχαμάντι, 50′ Κουμς, 54′ Μπούκαρι)

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Έσπασε το ρόδι» η Μπέερχοστ, νίκες και για Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE