ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμιανού: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή – Να κάνουμε κάστρο το Αμμόχωστος»

Δαμιανού: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή – Να κάνουμε κάστρο το Αμμόχωστος»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο “Αμμόχωστος” μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σάββας Δαμιανού.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Ήταν και σήμερα ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν σταμάτησαν να πιστεύουν, δεν σταμάτησαν να παλεύουν και είναι κάτι που για μας είναι πολύ σημαντικό.

Βλέπουμε ότι είναι ένα πρωτάθλημα βαθμοθηρικό και ακόμα αυτός ο βαθμός κρίνεται πολύ σημαντικός. Στόχος μας είναι αυτό το γήπεδο να γίνει το κάστρο μας και πιστεύω ότι με την επιστροφή του κόσμου μας, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια. Όλη προσοχή μας πηγαίνει από αύριο στον επόμενο αγώνα».

Για το αν η ομάδα του μπορούσε και για κάτι περισσότερο στο παιχνίδι: «Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ναι ο Απόλλωνας είχε δύο δοκάρια, όμως κι εμείς είχαμε μία τεράστια ευκαιρία από το ένα μέτρο. Κατά την άποψη μου υπήρχε φαβορί, αλλά τα παιδιά έδειξαν ψυχή και με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο, το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

The post Δαμιανού: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή – Να κάνουμε κάστρο το Αμμόχωστος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top