ΣΤΟΠ στη Γρανάδα και… ΑΝΑΣΑΝΕ

ΣΤΟΠ στη Γρανάδα και… ΑΝΑΣΑΝΕ

Επιτέλους νίκη για την Οσασούνα, η οποία κέρδισε 3-1 εντός έδρας τη Γρανάδα εμποδίζοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν «βήμα» εξάδας.

Χαμόγελα και πάλι στην Παμπλόνα!

Την Κυριακή (24/1) η Οσασούνα νίκησε 3-1 εντός έδρας τη Γρανάδα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της La Liga. Επιστρέφοντας, έτσι, στα «τρίποντα», ύστερα από 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έβγαλε τους γηπεδούχους εκτός επικίνδυνης ζώνης, ανεβάζοντάς τους στη 17η θέση με 19 πόντους.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν 7οι (28π.), χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ -η οποία το Σάββατο (23/1) έμεινε στο 2-2 με τη Ρεάλ Μπέτις- στην 6η θέση.

Η Οσασούνα μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, πετυχαίνοντας δύο τέρματα -αμφότερα με τον Μπούντιμιρ- στο 27’ και το 39’.

Στο δεύτερο μέρος η Γρανάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, μειώνοντας μάλιστα σε 2-1 με το διαγώνιο σουτ του Λουίς Σουάρεθ στο 50’. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δέχτηκε και τρίτο τέρμα από τον Μονκαγιόλα στο 86’.

Να σημειωθεί ότι στο 88’ ο Φακούντο Ρονκάλια της Οσασούνα πήρε την άγουσα στα αποδυτήρια, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας.

Πηγή: sport-fm.gr

The post ΣΤΟΠ στη Γρανάδα και… ΑΝΑΣΑΝΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE