ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού

ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού

Η ώρα 18:30 στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς, 2 λιγότερους από την 6η θέση όπου είναι η Δόξα Κατωκοπιάς με 26 βαθμούς.

Η Νέα Σαλαμίνα με κίνητρο να μπορέσει να μπει στο γκρουπ της πρώτης εξάδας έχει μπροστά της ένα παιχνίδι… πρόκληση, απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας, τον Απόλλωνα.

Σαφέστατα, δύσκολο έργο για το συγκρότημα του Σάββα Δαμιανού, εντούτοις, ο Κύπριος κόουτς ευελπιστεί ότι το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις εντολές του και θα βγάλει την αποστολή εις πέρας.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Σάββα Δαμιανού είναι Βεσελόφσκι, Σεργίου, Νικολάου, Καμισόκο, Χριστοφόρου, Κονφέ, Μουστιβάρ, Τσουκαλάς, Οσέι, Ντανίλο, Βάγκνερ

The post ΚΙΝΗΤΡΟ η εξάδα και παιχνίδι… ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Πιθανή ενδεκάδα Δαμιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE