ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα τα ΛΕΦΤΑ τους για τον τίτλο! Τι σκέφτεται για Μπίσεσβαρ ο Γιάννης Πετράκη

Όλα τα ΛΕΦΤΑ τους για τον τίτλο! Τι σκέφτεται για Μπίσεσβαρ ο Γιάννης Πετράκη

Μένοντας εκτός της συνέχειας του κυπέλλου, πλέον ο Απόλλωνας «βάζει όλα τα λεφτά του» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι ο μεγάλος καημός στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ελπίζουν ότι την προσεχή Άνοιξη, δεν θα μείνουν με… δυο χείλη καμένα.

Η διοίκηση αποφασίζοντας να πουλήσει τον Αττίλα Σάλαι, βάζοντας στα ταμεία της εταιρίας ζεστό χρήμα, «επένδυσε» (στον βαθμό που μπορούσε για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο) σε ποιοτικές προσθήκες.

Σήμερα οι κυανόλευκοι αναμετρώνται με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό πήρε τα πάνω της. Προέρχεται από την ήττα από την Ανόρθωση.

Οι κυανόλευκοι, αν θέλουν να διατηρήσουν την πρωτιά μέχρι το φινάλε, σε παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες, κατά κάποιο τρόπο «απαγορεύεται» να χάνουν βαθμούς. Έχουν πολύ καλό απολογισμό η αλήθεια, αν εξαιρεθούν οι ισοπαλίες με Δόξα και Πάφο, όλα τ’ άλλα παιχνίδια (με αυτές τις ομάδες) τα έχουν κερδίσει.

Πάνε με απουσίες στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Σακέτι, Φιλιώτης και ο τιμωρημένος Ρομπέρζ δεν υπολογίζονται. Ο Αγκίρε ακόμα δεν έφυγε, αλλά τέθηκε εκτός πλάνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει ο Μπίσεσβαρ, εναπόκειται στον Γιάννη Πετράκη, σε ποιο χρονικό σημείο του ματς θα τον βάλει σήμερα.

Μόνο ο Έκτορ Γιούστε, αποτελεί την καθαρόαιμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Κατελάρης, χωρίς να αποκλειστεί η επιλογή Χάμπου Κυριάκου.

Δεξί μπακ θα είναι ο Ζοάο Πέδρο κι αριστερό μπακ ο Βασιλείου. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Δημητρίου.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Χάμπο ως στόπερ, θα αγωνιστεί σε ρόλο κόφτη ο Ντένιτς.

Σίγουρος για τα χαφ είναι ο Ματέι, διεκδικεί θέση κι ο Μάρκοβιτς, εκτός αν ο Πετράκης, κάμει την (σχετική έκπληξη) και δώσει φανέλα βασικού στον Μπίσεσβαρ.

Στα δυο φτερά, σίγουροι είναι οι Γιαννιώτας και Πίττας. Σέντερ φορ ο Ντιγκινί.

Για την τέταρτη κίνηση, επικρατέστερο σενάριο, είναι να επαναφέρουν Μαλεκκίδη κι όχι να φέρουν άλλον έναν κεντρικό επιθετικό.

The post Όλα τα ΛΕΦΤΑ τους για τον τίτλο! Τι σκέφτεται για Μπίσεσβαρ ο Γιάννης Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top