Ο 17χρονος ΖΟΓΚΛΕΡ του Μπεργκ «ζάλισε» κόσμο στο Παραλίμνι!

Ο 17χρονος ΖΟΓΚΛΕΡ του Μπεργκ «ζάλισε» κόσμο στο Παραλίμνι!

Μπήκε αλλαγή στο 54′ και ένα 40 λεπτό περίπου ζάλισε την άμυνα της ΕΝΠ!

Ο 17χρονος άσος της Ομόνοιας μπήκε μέσα στον αγώνα με το σκορ στο 0-0, έβγαλε ποδοσφαιρικό θράσος και τσαμπουκά και ταλαιπώρησε την άμυνα των βυσσινί και ουσιαστικά ήταν ένας από τους λόγους που η Ομόνοιας βρήκε και το γκολ.

Αν και σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός, εν τούτοις ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και έδειξε ότι πλέον πρέπει να θεωρείται ένας από τους σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες του τριφυλλιού παρά τα 17 του χρόνια.

Στο 57′ και στο 68′ απείλησε χωρίς καλά τελειώματα, στο 79′ όμως μετά από μια εντυπωσιακή ντρίμπλα και σουτ από πολύ πλάγια κέρδισε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ. ‘Ενα λεπτό μετά εξέθεσε και πάλι τον δεξιό αμυντικό των γηπεδούχων ενώστο 90’ έφτασε και κοντά στο γκολ όμως το εξαιρετικό πλασέ του εκτός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι!

Ο μικρός είναι σε μια ηλικία όπου έχει πολλά να μάθει όμως δείχνει πως έχει το ταλέντο και την ποιότητα και ο Μπεργκ κρατάει στα χέρια του ένα πραγματικό διαμάντι.

Α.Χ.

The post Ο 17χρονος ΖΟΓΚΛΕΡ του Μπεργκ «ζάλισε» κόσμο στο Παραλίμνι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE