ΚΥΠΡΟΣ: 'Εσπασε' στην ανάκριση και ομολόγησε ο 30χρονος- 'Κάρφωσε' και 31χρονο για συνεργό του

ΚΥΠΡΟΣ: 'Εσπασε' στην ανάκριση και ομολόγησε ο 30χρονος- 'Κάρφωσε' και 31χρονο για συνεργό του

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον  30χρονου, για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φωτογραφείου στην Πάφο. Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία για την διάρρηξη του φωτογραφείου έγινε από τον ιδιοκτήτη του στις 12 Ιανουαρίου , ο οποίος ανέφερε ότι η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου.

Από το φωτογραφείο , σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέσπασαν φωτογραφικές μηχανές αξίας, καθώς και αντίκες φωτογραφικών μηχανών συνολικής αξίας πέραν των 12.000 ευρώ.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από παρακείμενα καταστήματα. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος  των δραστών επιτεύχθηκε από την πίσω πόρτα η οποία ήταν κλειστή, αλλά πιθανόν ξεκλείδωτη. Στην σκηνή δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Από την σκηνή περισυνελέγησαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. Το φωτογραφείο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη. 

Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε ως συνεργό του δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών. Επίσης παρέδωσε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα τεκμήρια.

Εναντίον του δεύτερου προσώπου ηλικίας  31 ετών, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE