ΕΛΛΑΔΑ: Ξεψύχησε η γιαγιά που μαχαίρωσε ο 49 ετών εγγονός

ΕΛΛΑΔΑ: Ξεψύχησε η γιαγιά που μαχαίρωσε ο 49 ετών εγγονός

Μια γυναίκα 89 ετών μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον ίδιο της τον εγγονό, μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα. Ο 49χρονος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, γιαγιά και εγγονός είχαν έντονη λογομαχία. Ο δράστης, που φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην κοιλιά και στα χέρια. Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οι γείτονες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της ομάδας Ζ. Ο εγγονός εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία σπάζοντας το τζάμι της εισόδου, καθώς είχε εγκλωβιστεί, κρατώντας το μαχαίρι και μάλιστα απείλησε και τον αστυνομικό, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE