ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Η πόλη με την αρνητική πρωτιά στην παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Η πόλη με την αρνητική πρωτιά στην παραβίαση των μέτρων

Σε καταγγελίες 139 πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 11.203 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το υποστατικό που καταγγέλθηκε βρίσκεται στην Πάφο, αφού λίγο μετά τις 21:00 χθες ο υπεύθυνος εντοπίστηκε να μη φέρει προστατευτική μάσκα, ενώ στο κατάστημα βρισκόταν και ένας πελάτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο πελάτης καταγγέλθηκε για παραβίαση των ωρών μετακίνησης μετά τις 21:00, ενώ στον υπεύθυνο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.449 έλεγχοι και έγιναν 30 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν καταγγελίες 45 πολιτών, έπειτα από 2.137 ελέγχους.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.444 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 19 πολίτες, ενώ στην Πάφο η Αστυνομία κατήγγειλε 14 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.190 ελέγχων.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.697 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 20 πολίτες.

Διενεργήθηκαν, επίσης, 946 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου, όπου προέκυψαν 2 καταγγελίες.

Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 314 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών, παγκύπρια, ενώ η Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) διενήργησε 26 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE