Τα έκανε… ΟΛΑ – Το καλύτερο του φετινό ματς με την ΑΕΛ!

Τα έκανε… ΟΛΑ – Το καλύτερο του φετινό ματς με την ΑΕΛ!

Ο Μάνου Τόρες, έβαλε το δικό του… λιθαράκι για να επιστρέψει η ΑΕΛ στις νίκες και να κερδίσει τη Δόξα με 3-1 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο καλύτερο του φετινό ματς, το «άστρο του έλαμψε» και οδήγησε την ομάδα του στο τρίποντο.

Ο Ισπανός ουσιαστικά, τα… έκανε όλα! Κέρδισε το πέναλτι στο 36′ που μετέτρεψε σε γκολ ο Μαέ, στο 43′ έβγαλε ασίστ στον Βέλγο για το 2-1 και στο 65′ «κλείδωσε» τη νίκη με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των παικτών του Ντούσαν Κέρκεζ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η εικόνα του 30χρονου τη φετινή σεζόν, είναι πολύ σταθερή και βοήθησε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις να βγει από τη δύσκολη θέση. Κάτι που έκανε και κόντρα στη Δόξα, στο καλύτερο του ματς για τη χρονιά που διανύουμε.

Η ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου καλή στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης και ο Τόρες ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στις όποιες επιθετικές ενέργειες προσπαθούσε να κάνει η ομάδα του.

Ξέρει πολύ μπάλα ο Ισπανός και αυτό είναι δεδομένο, όπως και η ποιότητα του. Εξάλλου είναι ένας από τους λόγους που το σύνολο του Ντούσαν Κέρκεζ πάει αρκετά καλά τη φετινή σεζόν.

Όταν ο Τόρες κάνει τέτοιες εμφανίσεις, και είναι υγιής, τότε, δεν έχει τίποτε να φοβηθεί η ΑΕΛ και μπορεί να φτάσει στον στόχο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θ.Δ. 

The post Τα έκανε… ΟΛΑ – Το καλύτερο του φετινό ματς με την ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE