Ναούμ για το ντεμπούτο του: «Να δουλέψω στις προπονήσεις και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα σήμερα»

Ναούμ για το ντεμπούτο του: «Να δουλέψω στις προπονήσεις και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα σήμερα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ερμή, ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Γιώργος Ναούμ.

Αναλυτικά:

«Σήμερα για μένα είναι σημαντική μέρα, είναι μία αρχή, πρέπει να δουλέψω στις προπονήσεις και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα σήμερα. Μετά από κακά αποτελέσματα, σήμερα έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες, αυτό κάναμε, το πετύχαμε και με καλή εμφάνιση. Η φυσική μου θέση είναι κεντρικός, εκεί που αγωνίστηκα σήμερα. Βέβαια όπου με βάλει ο προπονητής δεν έχω θέμα».

The post Ναούμ για το ντεμπούτο του: «Να δουλέψω στις προπονήσεις και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα σήμερα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE