ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στους δύο ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή, στην οποία σημειώθηκε εμπρησμός και διάρρηξη στις 26/12/2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 47χρονου ιδιοκτήτη και της 45χρονης συζύγου του.

Η σύλληψη έγινε πριν από λίγο (22/01), μετά από μαρτυρία που προέκυψε πως ο εμπρησμός έγινε για εξαπάτηση.

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε στις 11.30 το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου και και κινητοποίησε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία.  Από την πυρκαγιά η τριώροφη κατοικία και το νηπιαγωγείο της οικογένειας, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.  Αυτοκίνητο πολυτελείας, επίσης, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE