Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι…

Ο Άντριγια Μαϊντέβατς πάει δανεικός στον Εθνικό, για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δεν ισχύει η πληροφορία, ότι ο Σέρβος επιθετικός, ήταν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. 

Η στήλη μαθαίνει ότι αρχικά έγινε συζήτηση να πάει δανεικός στο Δασάκι, ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Όμως, ο Αρμένιος διεθνής ανάφερε στους ανθρώπους της ΑΕΛ, ότι δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην ομάδα του Εθνικού.

Στη συνέχεια, έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για δανεισμό του Μαϊντέβατς.

Όσον αφορά τον “Γκάζα” φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση να τεθεί εκτός πλάνων. Τούτο προκύπτει άλλωστε, από το ότι δεν έπαιξε καθόλου με την ΕΝΠ, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στην αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Δόξα.

Π.Χ. 

The post Έπαιξε θέμα ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Γκαζαριάν στο Δασάκι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE