Υπόθεση Μπεκατώρου: Επιστολή των Ολυμπιονικών στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Υπόθεση Μπεκατώρου: Επιστολή των Ολυμπιονικών στον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας

Στην δημοσιότητα έδωσε η Σοφία Μπεκατωρου, μέσω ανάρτησης στα social media, την επιστολή των Ελλήνων Ολυμπιονικών προς τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας, Κουάν Χαι Λι.

Οι Ολυμπιονίκες ενημερώνουν για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, την αντίδραση της ομοσπονδίας και ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.

Την επιστολή υπογράφουν η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης.

epistoli1
epistoli2
epistoli3
epistoli4

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE