«Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη

«Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη

Για επιθετικό κινείται ο Παναιτωλικός μετά από τον νέο τραυματισμό του Νίκολας Ματσόλα. Ο Αργεντινός φορ φαίνεται ότι υπέστη υποτροπή και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Εναλλακτικές είναι οι Νίκος Βέργος και Αζάντι με τον δεύτερο να μην έχει πείσει προς το παρόν. Ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του σκέφτονταν στο Αγρίνιο.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα του φορ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ενδεχομένως να έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές. Η αγορά της Αργεντινής είναι πάντα στο κάδρο, αλλά στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα ενός Έλληνα φορ, του Νίκου Καρέλη.

Στην ολλανδική Ντεν Χάαγκ βρίσκεται ο 28χρονος επιθετικός και έχει οκτώ συμμετοχές χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο. Έχει χάσει, πάντως, τη θέση του βασικού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ενδεχόμενο αποχώρησής του φαντάζει εφικτό εάν φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά με τους Αγρινιώτες.

Ο Καρέλης έχει πανηγυρίσει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και ένα Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό το 2014. Έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Γκενκ και Μπρέντφορντ. Τονίζουμε, όμως, και πάλι πως ταυτόχρονα τρέχει και μία περίπτωση Αργεντινού φορ και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Πηγή: Sportime.gr

The post «Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE