«Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη

«Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη

Για επιθετικό κινείται ο Παναιτωλικός μετά από τον νέο τραυματισμό του Νίκολας Ματσόλα. Ο Αργεντινός φορ φαίνεται ότι υπέστη υποτροπή και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Εναλλακτικές είναι οι Νίκος Βέργος και Αζάντι με τον δεύτερο να μην έχει πείσει προς το παρόν. Ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του σκέφτονταν στο Αγρίνιο.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα του φορ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ενδεχομένως να έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές. Η αγορά της Αργεντινής είναι πάντα στο κάδρο, αλλά στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα ενός Έλληνα φορ, του Νίκου Καρέλη.

Στην ολλανδική Ντεν Χάαγκ βρίσκεται ο 28χρονος επιθετικός και έχει οκτώ συμμετοχές χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο. Έχει χάσει, πάντως, τη θέση του βασικού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ενδεχόμενο αποχώρησής του φαντάζει εφικτό εάν φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά με τους Αγρινιώτες.

Ο Καρέλης έχει πανηγυρίσει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και ένα Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό το 2014. Έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Γκενκ και Μπρέντφορντ. Τονίζουμε, όμως, και πάλι πως ταυτόχρονα τρέχει και μία περίπτωση Αργεντινού φορ και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Πηγή: Sportime.gr

The post «Έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του Καρέλη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE