Αισθητός στον Λίβανο ο ισχυρός σεισμός της Κύπρου

Αισθητός στον Λίβανο ο ισχυρός σεισμός της Κύπρου

Το Εθνικό Κέντρο Γεωφυσικής του Λιβάνου CNG ανακοίνωσε ότι ο σεισμός που σημειώθηκε στην Κύπρο έγινε αντιληπτός σε πολλές περιοχές της χώρας.


Σύμφωνα με το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων (NNA) το CNG κατέγραψε σεισμό ισχύος 5.4 στις 16.07 με επίκεντρο την Κύπρο.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μεταξύ άλλων στην Βηρυτό την Τρίπολη, την Σιδώνα, την οροσειρά του Λιβάνου, και άλλες περιοχές στα νότια της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE