Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ο Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος με το πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ άλλων πρώην παίκτης της Ίντερ και της Αΐντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την u21 της Ολλανδίας, και με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Ίντερ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: www.gentikoule.gr

The post Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE