ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της κα. Ανδρούλλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό της κα. Ανδρούλλας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021.

Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Όπως είχε γράψει και σε χθεσινό του άρθρο το ThemaOnline η κα. Φραγκούδη εργαζόταν ως ξεναγός για πολλά χρόνια, ενώ καθημερινά επισκεπτόταν της περιοχή Φοινικούδων για περπάτημα, με όσους την γνώριζαν να αναφέρουν ότι ήταν η καθημερινή της συνήθεια.

Το τελευταίο διάστημα η 69χρονη γυναίκα έγινε χειμερινή κολυμβήτρια απολαμβάνοντας το κολύμπι στην παραλία. Η τελευταία φορά ήταν όταν με φίλη της επισκέφθηκαν την παραλία και η κα. Φραγκούδη μπήκε για κολύμπι στις 13:00 και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Αρκετός κόσμος που γνωρίζει την κα. Φραγκούδη δηλώνει συγκλονισμένος με το χαμό της και ειδικά οι τουριστικοί φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE