Ο αριθμός των έγκυρων sms την Τρίτη και το αγαπημένο νούμερο των Κυπρίων

Ο αριθμός των έγκυρων sms την Τρίτη και το αγαπημένο νούμερο των Κυπρίων

Στα 321.624 ανήλθαν τα έγκυρα sms που στάλθηκαν την Τετάρτη για κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεις πολιτών, εκ των οποίων τα περισσότερα αφορούσαν για «μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης» (επιλογή 2) και για «μετακίνηση για φυσική άσκηση ή ατομική άθληση» (επιλογή 6).


Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία που κοινοποίησε το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, την 20η Ιανουαρίου στάλθηκαν συνολικά 337.278 sms με αιτήματα μετακίνησης, εκ των οποίων έγκυρα ήταν τα 325.262. Από αυτά εγκρίθηκαν τα 321.624.

Τον μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων συγκέντρωσε η επιλογή 2, που αφορά την «μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης» με 124.703 sms και ακολούθησε η επιλογή 6 που αφορά για «μετακίνηση για φυσική άσκηση ή ατομική άθληση» με 72.264 sms.
 
Τρίτη στην σειρά επιλογή των πολιτών ήταν η επιλογή 8 που αφορά «για οποιοδήποτε άλλο σκοπό» με 66.552 sms.
 
Για «διακίνηση προς παροχή βοήθειας σε άτομα που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν ή που οφείλουν να αυτοπροστατευθούν ή βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό ή/και σε χώρους υποχρεωτικού περιορισμού» (επιλογή 5) τα εγκεκριμένα sms ανήλθαν σε 21.897.

Για «μετάβαση σε φαρμακείο ή για αιμοδοσία ή επίσκεψη σε γιατρό ή για διενέργεια εργαστηριακής εξέτασης για Covid-19 ή για εμβολιασμό στα κέντρα εμβολιασμού» (επιλογή 1), τα sms που εγκρίθηκαν ανήλθαν σε 27.063.
  
Για «μετάβαση σε τράπεζα» (επιλογή 3) τα εγκεκριμένα sms ήταν 3.957.
 
Για «απόλυτα αναγκαίες επισκέψεις σε κρατικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης» (επιλογή 4) τα sms που εγκρίθηκαν ήταν 3.894.
   
Τέλος, για «μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση)» (επιλογή 7) τα έγκυρα sms ανήλθαν στα 1.294.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE