ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 36χρονο που εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν σε αγροτική  τοποθεσία στην Πέγεια 36χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος είχε στην κατοχή του δόκο. 

Η πιο πάνω τοποθεσία είναι απαγορευμένη για το κυνήγι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το δόκο και εννέα πλήρη φυσίγγια . Επίσης εναντίον του εκδόθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE