Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός νεαρού άνδρα στην Κρήτη καθώς σήμερα Τετάρτη (20/1) εντοπίστηκε νεκρός σε βίλα, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Ρωσία ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον τον αναζητούσε τις τελευταίες τρεις ημέρες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές αναζητούν και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος όμως φαίνεται πως ζει μόνιμα στον Καναδά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE