Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικτυακής συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος του Κόμματος προέβη σε ενημέρωση των μελών γύρω από τις προτάσεις που το κόμμα κατέθεσε στην Κυβέρνηση με στόχο ο νέος κρατικός προϋπολογισμός να αποκτήσει μεγαλύτερη ανθρωποκεντρική μορφή.
Όπως αναφέρεται, με γνώμονα την συμπερίληψη των πιο κάτω προτάσεων της ΕΔΕΚ στον αναθεωρημένο προϋπολογισμό και τις σημερινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για χρηματοπιστωτικές υποθέσεις με παγοποίηση των εκποιήσεων έως την εκδίκαση της υπόθεσης, το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος εκτιμά πως ο στόχος που είχε θέσει για δημιουργία δικτύου προστασίας των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, ικανοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις