Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για επίθεση και ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για επίθεση και ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε τρία πρόσωπα που κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση ληστείας 66χρονης, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στη Λεμεσό.

 
Η 66χρονη είχε δεχθεί επίθεση το πρωί της 28ης Ιουνίου 2020, από δυο πρόσωπα, ενώ εξερχόταν του διαμερίσματος της, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Φυλάξεως. Οι δράστες  κτύπησαν τη γυναίκα με σιδηρολοστό και τη μετέφεραν στο διαμέρισμα της, όπου την έδεσαν και ακολούθως απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό πριν εξαφανιστούν με αυτοκίνητο που τους ανέμενε.
 
Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κρανίου και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών ανδρών, ενός 49χρονου, ενός 47χρονου και ενός 46χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αφού κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού τούς επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE