Ελένη Μενεγάκη: «Μου λείπετε εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας»

Ελένη Μενεγάκη: «Μου λείπετε εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας»

Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τα τηλεοπτικά πλατό μετά από πάρα πολλά χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η αποχώρηση δεν θα κρατήσει για πάντα.

Μία διαδικτυακή της φίλη της ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Είναι αλήθεια περίεργο να επικοινωνεί κάποιος μαζί σου έστω κι έτσι. Μας λείπει το γέλιο σου. Μας λείπεις εσύ Ελένη.» Η παρουσιάστρια της έγραψε: «Μου λείπετε κι εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας, τα γέλια και οι συζητήσεις μας. Το πιστεύεις ότι ένιωθα σαν να είμαστε στο ίδιο σαλόνι και τα λέγαμε καθημερινά. Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο.»

Παρά την επιλογή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για άγνωστο διάστημα, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να μην εκφράσει το γεγονός ότι της λείπει αυτή η καθημερινή επαφή με το κοινό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.