Δρ Πανά: Τι απάντησε για χαλαρώσεις πριν το τέλος του μήνα - Όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ Πανά: Τι απάντησε για χαλαρώσεις πριν το τέλος του μήνα - Όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις χαλαρώσεις και για την επιδημιολογική εικόνα μίλησε η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αlpha Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης, η Δρ. Πανά είπε πως στην χθεσινή (19/01), τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη της επιστημονικής ομάδας συζήτησαν τις ενδεχόμενες χαλαρώσεις, ωστόσο όπως αποκάλυψε ήταν όλοι επιφυλακτικοί για να μην αλλάξει η κατάσταση.

Όπως είπε η κατάσταση στα νοσηλευτήρια συνεχίζει να είναι ακόμα ασφυκτική και αυτός είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός.

Σε ερώτησης της Κατερίνας Αγαπητού που αφορούσε χαλαρώσεις πριν το τέλος του μήνα, ο Δρ. Πανά απάντησε πως δεν τέθηκε τέτοιο θέμα συζήτησης.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE