Δούκας για Μπίσεσβαρ: «Βασανιζόταν και ο ίδιος – Εις το επανιδείν αρτίστα»

Δούκας για Μπίσεσβαρ: «Βασανιζόταν και ο ίδιος – Εις το επανιδείν αρτίστα»

Το μήνυμα του για την αποχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ.

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο Λευτέρης Δούκας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του παίκτη, αλλά και στις σκέψεις που τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα.

Το μήνυμα του Λευτέρη Δούκα

«Στην περίπτωσή του ταιριάζει απόλυτα ο στίχος «ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο», Η εικόνα του πέρσι και φέτος εντός γηπέδου, δεν διέφερε από εκείνη εκτός. Σκυθρωπός, απομόνωνε τις σκέψεις κάτω από την κουκούλα του, σα να έψαχνε την απαράμιλλη καλλιτεχνική φύση του, που είχε χάσει.

Είναι δεδομένο πως βασανιζόταν κι ο ίδιος, σίγουρα δεν ήταν αδιάφορος. Ίσως δεν μπορούσε, ποιος ξέρει. Αθλητές που αποχώρησαν με τον τρόπο και για τους λόγους που έφυγε ο Ντιέγκο, θα βρούμε πολλούς.

Λίγους όμως που μας γέμισαν τόσα συναισθήματα. Κι ελάχιστους που ταυτίστηκαν απόλυτα με όλες τις μεγάλες στιγμές των τελευταίων ετών, έχοντας μάλιστα τεράστια συμβολή στην κάθε μια ξεχωριστά. Εις το επανιδείν, αρτίστα…»

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Δούκας για Μπίσεσβαρ: «Βασανιζόταν και ο ίδιος – Εις το επανιδείν αρτίστα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE