Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ελαμπντελαουί!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ελαμπντελαουί!

Έπειτα από 19 μέρες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του. όπως ενημέρωσε η Γαλατασαράι.

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο (Τρίτη, 19/1) από το νοσκομείο, έπειτα από δεκαεννιά ημέρες νοσηλείας.

Ο άσος της Γαλατασαράι είχε υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό στο μάτια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν έσκασαν δίπλα του πυροτεχνήματα. Αρχικά είχαν εκφραστεί μάλιστα φόβοι μήπως χάσει την όρασή του.

Με ανάρτησή της στα social media, η Γαλατασαράι γνωστοποίησε πως ο Νορβηγός αμυντικός πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει τη θεραπεία του από το σπίτι.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Βγήκε από το νοσοκομείο ο Ελαμπντελαουί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

BEST OF TOTHEMAONLINE