Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης κλήθηκαν την Πέμπτη 21/1 στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις.

 
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον των μελών της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020 και 1.12.2020.
 
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ερευνητικής Επιτροπής, ο κ. Σαρρής θα καταθέσει ενώπιον των μελών της Επιτροπής στις 10.00 το πρωί, ενώ στις 12.00, την ίδια ημέρα, θα καταθέσει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης.
 
Σήμερα κατέθεσε ενόρκως ενώπιον της Επιτροπής ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.
 
Οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών διεξάγονται στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE