Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την άφιξη του στα στούντιο του MasterChef, ήρθε… αντιμέτωπος με τον ρεπόρτερ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο οποίος τον “βομβάρδισε” με ερωτήσεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο διακεκριμένος σεφ φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να μιλήσει, απαντώντας αρχικά πως το MasterChef ξεκινάει στις… 33 του μήνα, ενώ όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε τις ερωτήσεις, του απάντησε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE