ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλο το νησί – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε όλο το νησί – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισχύ βρίσκεται απόψε το βράδυ η νέα κίτρινη προειδοποίηση με ισχυρές καταιγίδες.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο που δημοσίευσαν συμπολίτες μας στην ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ» στο Facebook οι Ισχυρές βροχές σημειώνονται σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Δείτε βίντεο:

Από τα μεσάνυκτα και μετά αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεμοι αρχικά, θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια παράλια, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE