ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα της Δευτέρας 18/01 – Πέντε ακόμη θάνατοι…

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα της Δευτέρας 18/01 – Πέντε ακόμη θάνατοι…

Πέντε θάνατοι, 162 νέα περιστατικά και 199 νοσηλευόμενοι ανακοινώθηκαν την Δευτέρα από το Υπουργείο Υγείας.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2021:

– Πέντε άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 175.

– 199 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 55 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 9,384 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 162 (ποσοστό θετικότητας: 1,73%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 29,130.

Διαβάστε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα της Δευτέρας 18/01 – Πέντε ακόμη θάνατοι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE