ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε μετά από ένα μήνα 31χρονος στην Αγία Νάπα

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε μετά από ένα μήνα 31χρονος στην Αγία Νάπα

Εντοπίστηκε χθες 17 Ιανουαρίου, από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου, 31χρονος ο οποίος στις 22 Δεκεμβρίου, 2020, είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Ο 31χρονος απουσίαζε από την κατοικία του στην Πάφο, από τις 21 περασμένου Δεκεμβρίου.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Τον 31χρονο εντόπισαν τα μέλη της Αστυνομίας χθες Κυριακή, στην περιοχή Αγίας Νάπας, όπου αυτός διακινείτο. Αυτός είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE