Εργαστήρι Αντιμετώπισης των Συνεπειών της Πανδημίας από τo LifeStories

Εργαστήρι Αντιμετώπισης των Συνεπειών της Πανδημίας από τo LifeStories

 

Η διαχείριση της κρίσης που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19 απαιτεί συλλογική προσπάθεια.

Είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξουμε κοινωνική αλληλεγγύη και ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, με τις δικές τους δυνάμεις να συνεισφέρει εθελοντικά στην πορεία μας προς τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου εφάρμοσε το προηγούμενο διάστημα την πρωτοβουλία #Lifestories, μέσω της οποίας προβλήθηκαν δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας, τις οποίες υλοποίησαν εθελοντικά άτομα και ομάδες από ολόκληρη την Κύπρο που θέλησαν να βοηθήσουν στην αναχαίτηση των πρωτόγνωρων προκλήσεων με τις οποίες βρεθήκαμε αντιμέτωποι.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουμε εργαστήρι, για να εντοπίσουμε μαζί τις λύσεις για άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας. Όλοι μαζί, ας αντλήσουμε έμπνευση από τις ομάδες που συμμετείχαν στο #Lifestories, να εντοπίσουμε κοινωνικές προκλήσεις και να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιδέες για την αντιμετώπισή τους, μέσω μεθοδολογιών που χρησιμοποιεί η Google.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου για να εμπνευστούμε και να εργαστούμε μαζί, δείχνοντας την αλληλεγγύη μας στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που βιώνουμε.

Περισσότερα στο https://onek.org.cy/ergastiri-antimetopisis-ton-synepeion-tis-pandimias-apo-to-lifestories/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE