ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Ελληνοκύπρια η 70χρονη που αγνοείται εδώ και 22 ώρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Ελληνοκύπρια η 70χρονη που αγνοείται εδώ και 22 ώρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξονυχιστικές έρευνες διενεργούνται για εντοπισμό της 70χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από χθες το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για Ελληνοκύπρια γυναίκα, η οποία επισκεπτόταν πολύ συχνά τις Φοινικούδες για κολύμβηση.

Η 70χρονη Ελληνοκύπρια μετέβη χθες στην παραλία με φιλικό της πρόσωπο για να κολυμπήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές του φιλικού της προσώπου στις 13:00 εισήλθε στη θάλασσας και από εκείνη τη στιγμή δεν εμφανίστηκε ξανά.

Για εντοπισμό της γυναίκας κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, ενεργοποιώντας άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής και Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, για να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας.

Με συμμετοχή πλωτών μέσων της Λιμενικής&Ναυτικής αστυνομίας, των Ναυαγοσωστών της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ομάδα έρευνας της Πολιτικής Άμυνας, όπως επίσης και από ομάδα εθελοντών δυτών ενισχύονται οι έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE