«Φωτιά» και πάλι ο Νίκος Κακλαμανάκης: Δεν είναι μόνο η Σοφία Μπεκατώρου, θα βγουν πολλά αν ψαχτούν

«Φωτιά» και πάλι ο Νίκος Κακλαμανάκης: Δεν είναι μόνο η Σοφία Μπεκατώρου, θα βγουν πολλά αν ψαχτούν

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει ο δις ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από μέλος της Ομοσπονδίας.

Μετά τα όσα αποκάλυψε και ο ίδιος χτες για απειλές κατά της ζωής του για να μη μιλήσει για όσα γίνονταν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 προκαλώντας νέους τριγμούς.

Υποστήριξε πως δεν είναι μόνο η Σοφία Μπεκατώρου αλλά και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη!

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα, περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές.

Ο ίδιος γνώριζε για τον βιασμό της Σοφίας Μπεκατώρου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Του το είχε εκμυστηριευτεί η Ολυμπιονίκης λίγο μετά την παρέμβαασή του στην Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο (Νοέμβριος του 2019).

Κάλεσε τους αθλητές να είναι ενωμένοι απέναντι στην βία που ασκείται, και εξαπέλυσε και πάλι κατηγορίες κατά της ομοσπονδίας για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE