ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαλαρώσεις ή παράταση στο lockdown; – Τι ανοίγει πρώτα και πώς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαλαρώσεις ή παράταση στο lockdown; – Τι ανοίγει πρώτα και πώς

Πλησιάζουμε στη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας του δεύτερου lockdown στην Κύπρο προσπαθώντας να κάνουμε μια πρώτη αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του ιού αλλά και της αποτελεσματικότητας των μέτρων.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Χαλαρώσεις ή παράταση στο lockdown; – Τι ανοίγει πρώτα και πώς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE